Ansökan

Här (se formulär lite längre ner på sidan) fyller du i anmälan till kandidatutbildningarna vid Beckmans Designhögskola, Mode 180 hp, Form 180 hp och Visuell kommunikation 180 hp samt Beckmans Kvällsskola läsåret 2018/2019. Kandidatutbildningarna är CSN-berättigade.

Ansökan till Beckmans sker i två steg: 

1. Du anmäler dig till den utbildning du vill söka genom att skapa ett konto nedan och anger där vilken utbildning det är du söker. Ladda sedan upp dina betyg, intyg och CV.
Sista datum för detta är den 16 april.

2. Din ansökan är komplett först när du har lämnat in dina arbetsprovsuppgifter.
Sista datum för detta är den  24 maj.

Du som söker Form 180 hp, Visuell kommunikation 180 hp, Kvällsskolan Form eller Kvällsskolan Visuell kommunikation ska ladda upp dina arbetsprovsuppgifter digitalt via det konto som du skapat i steg 1. 

Du som söker Mode 180 hp eller Kvällsskolan Mode ska skicka in dina arbetsprovsuppgifter med Posten.

Frågor om ansökan

Har du frågor? Se FAQ eller kontakta vår studievägledare.

För att ändra kontaktuppgifter, ladda upp betyg, intyg och CV behöver du först logga in med det användarnamn och lösenord du har registrerat.

Om du har glömt ditt lösenord kan du återställa det här: www.beckmans.se/glomt-losenord

Arbetsprovuppgifter för läsåret 2018/19

 

Ansökan

Saknar du svenskt personnummer? Ange ditt födelsedatum följt av fyra nollor (t ex 920520-0000).

För att Beckmans Designhögskola ska kunna verifiera din ansökan och kontakta dig med vidare påminnelser och upplysningar om ansökningsprocessen sparar Beckmans Designhögskola dina personuppgifter och uppgifter om behörighet i samband med din ansökan. Registreringen är nödvändig för din ansökan, men dina uppgifter kommer inte delas med någon tredje part eller användas i något annat syfte. För frågor om eller begäran om utlämning av registrerade uppgifter maria.aperia@beckmans.se. Jag har läst och förstår informationen om registrering och hantering av mina personuppgifter.