Illustration

 

Denna skygga person kan ses vandra runt i Kallhäll. På promenaderna har han alltid sällskap av två hunddjur. Hunddjuren är små och deras päls är sträv och kan antas att de är en blandning mellan hyena och terrier. 

Han ser ut att vara i 40 års åldern och bakom sina smala glasögon ser man en lömsk blick.   Under ögonen ser man ett stort ett stort förrädiskt leende. Hans axlar är ständigt uppdragna och ger ett intryck av att han inte har en hals, utan att huvudet sitter rakt på kroppen.

Av de få observationer som gjorts deras bo är det inte inrett efter estetik eller komfort, utan mest av funktion. Den funktionen kretsar kring två stycken stationära datorer placerade på varsin sida av ”vardagsrummet”. 

På natten kan man höra hur han stirrar upp hunddjuren med hjälp av datorerna tills djuren börjar ge ifrån sig förtvivlande gnäll och ilskna skall, för att sedan och irra runt i boet i ett rus av vansinne. För att sedan lugna ner dom igen tappar han upp ett bad och badar med djuren. Denna galna procedur tycks återupprepas några nätter i veckan.