Vi söker lektor i Visuell kommunikation 50%

Vill du vara med och utveckla Beckmans? Nu söker vi en lektor i visuell kommunikation på 50% av heltid, 3+3 år. Sök senast 31 maj.

Om Beckmans Designhögskola

Beckmans Designhögskola utbildar inom tre konstnärliga kandidatprogram (180 hp): Visuell kommunikation, Mode och Form. Beckmans Designhögskola är en enskild utbildningsanordnare och har sina lokaler på Brahegatan 10 i Stockholm. Vi har 123 studenter och 30 anställda inom lärarkår och administration, vi anlitar över hundra namnkunniga gästlärare och samarbetar nära med branscher och plattformar som vi delar intressen med. 

Beckmans befinner sig i en ständig utvecklingsfas där ny kunskap, perspektiv på mångfald, jämlikhet och hållbarhet genomsyrar frågor som direkt kopplas till utbildningen.

Vårt mål är att utbilda studenter med stark individuell konstnärlig förmåga, vara en relevant plats för ämnesutveckling inom våra fält samt en intressant samarbetspartner.

Om tjänsten

Nu söker vi en lektor i Visuell kommunikation.

Vi tror att Du har god förmåga att stimulera studenternas individuella utveckling utifrån deras intressen och mål samtidigt som Du engagerar dig i högskolans krav och utmaningar.

Din hemvist på Beckmans Designhögskola blir avdelningen Visuell Kommunikation. På Beckmans betonas kollegiala samarbeten och ämnesutveckling. En lektors uppgifter fördelas mellan undervisning, ämnesutveckling och gemensamt högskolearbete. 

Tjänstens omfattning är 50% av heltid och tidsbegränsad 3 + 3 år.

Kvalifikationer

Du som söker:

  • Har framstående praktik inom visuell kommunikation  • Är intresserad av att utveckla ämnet samt bedriva pedagogiskt utvecklingsarbete 
  • Är väl förtrogen med samtida visuell kommunikation 
  • Har ett stort intresse och förståelse för högskolans uppdrag och ansvar
  • Har ett uttalat intresse för och dokumenterad erfarenhet av kunskapsfrågor, pedagogik, metod. 
  • Är intresserad av samarbete, är flexibel och har god förmåga att utföra administrativa sysslor 
  • Är intresserad av att forma framtidens designscen 

Internationell erfarenhet inom ämnesområdet är meriterande. Stor vikt läggs också vid personlig lämplighet.

Ansök senast 31 maj

Du som vill söka sänder din ansökan till jobbansokan@beckmans.se senast den 31 maj 2018. Ansökan ska innehålla relevant dokumentation som stödjer din ansökan samt ett personligt brev som redogör för din syn på arbetet som lektor. En tjänsteförslagsnämnd kommer att kalla till intervju och provföreläsning i mitten av juni 2018. Tillträde enligt överenskommelse.
Beckmans Designhögskola tillämpar kollektivavtal.

Nyheter

Visa mer