(Ur)Val & Känsla: Andreas Doré och Jenny Källman - öppen föreläsning

Hur jobbar en art director egentligen i samarbete med en fotograf och vice versa? Det är en av utgångspunkterna för det andra samtal inom ramen för vår föreläsningsserie V&K.

Gäster är Andreas Doré, AD och grafisk formgivare, och Jenny Källman, konstnär och fotograf. Samtalet utgår från ett av deras senaste projekt, arbetet med klädmärket Our Legacys jubileumsbok ’Self_titled’. Deras gemensamma väg sträcker sig dock långt tillbaka, med återkommande samarbeten sedan början av 2000-talet, och under kvällen kommer Jenny och Andreas göra nedslag i deras samlade arbetskatalog.

Om de medverkande

Andreas Doré är utbildad vid HDK och drev fram till 2010 designbyrån Andreas och Fredrika och mellan 2010–2012 byrån We Do Not Work Alone tillsammans med Fredrika Doré.

Jenny Källman är baserad i Stockholm, utbildad på Konstfack och Valand, och just nu aktuell i grupputställningen Golden Sunset på Moderna Museet.

Om V&K

V&K är en nystartad publik föreläsningsserie på Beckmans Designhögskola där aktuella arbeten inom visuell kommunikation diskuteras, från formgivarens perspektiv. V&K går av stapeln den sista tisdagen varje månad. Här kan du läsa om förra månadens föreläsning.

Tid, plats & anmälan

Tid: Tisdag 31 oktober kl 17.00-18.00
Plats: Aulan, Beckmans Designhögskola
Anmäl dig gärna via vårt Facebook-event så vi vet hur många som kommer

Välkommen!

Nyheter

Visa mer