Sneak Peek - Modetvåorna bjuder in till en experimentell visning på skolan.

Tretton individuella minikollektioner framtagna genom omfattande experiment med processer, material och olika textila tekniker presenteras på Beckmans Designhögskola.

Material och outfits är ofta framtagna för hand genom en lång och detaljerad arbetsprocess. Materialet i sig är en form av uttryck och ett verktyg för kommunikation. Varje kollektion är personlig och rotad i studenternas idéer och visioner om vad experimentellt mode kan vara.
 
Det övergripande kommunikationskonceptet, Sneak Peek, har skapats av studenter som går andra året i visuell kommunikation. Konceptet är baserat på modestudenternas visioner och tolkningar av material, idéer och former men också genom att utforska modebranschen och analysera modekommunikation, media och samhälle. Resultatet visas i grafisk design, bilder, digital kommunikation och film.
Det kreativa kommunikationskonceptet bygger på att det här är första gången modestudenterna visar experimentella idéer och visioner om mode för en större publik.
 
Visning på Beckmans Designhögskola 18 februari
Pressvisning kl 14.00 (endast inbjudna)
Publika visningar kl 18 och kl 19, biljetter 60 kr vid dörren.
 
Projektsite:www.beckmans.se/sneakpeek
Högupplösta pressbilder: här

Mode, studenter: Johanna Welinder, Isabell Larsson Knobel, Jenny Larsson, Klara Modigh, Amanda Blom, Sia Javaheri, Joesphine Bergqvist, Anna Scholz, Emma Röstlund, Livia Schück Johansson, Olle Daunfeldt, Petra Norden, Victor Lind
 
Visuell kommunikation, studenter: Elin Klefbom, Madeleine Lindberg, Kristofer Lindgren, Linnea Mesko, Johanna Nyberg
 
Information:
Mode: Marie O’Connor, kursansvarig
marie.oconnor@beckmans.se, tel 073-590 11 35
 
Visuell kommunikation: Annika Berner, kursansvarig
annika@beckmans.se, 072-7310950

Nyheter

Visa mer