Sista chansen se Nobel Creations 2015

I helgen är sista chansen att se utställningen Nobel Creations på Nobelmuseet. Med anledning av det bjuder museet in till modedag med specialvisning av utställningen, workshop med modekreatören  Bea Szenfeld samt modesamtal.

Specialvisning av Nobel Creations

I utställningen Nobel Creations - The Nobel Prize 2015 har modestudenter och formstudenter från Beckmans gestaltat 2015 års nobelpris. Formstudenter står också bakom utställningsgestaltning medan studenter från Kungliga Musikhögskolan gjort musikaliska tolkningar av nobelprisen. 

Välkommen på en specialvisning av utställningen kl 14.00 lördag 5 mars!

Workshop och modesamtal 

Under lördagen har du också chansen att vara med på en pappers-workshop med modekreatören och tidigare Beckmansstudenten Bea Szenfeld. Hon har gjort sig känd för sina kreationer i papper och är en ofta förekommande gästlärare här på Beckmans.

Sist ut under modedagen är ett samtal på temat "Från idé till färdig modekreation" där Helena Mellström från Swedish Fashion Council pratar med Roland Hjorth, modedesigner och grundare av Whyred, och modekreatörerna Emelie Janrell och Martin Bergström om vägen från idé till färdigt resultat.

Se hela programmet här
Observera att en del av aktiviteterna kräver förbokning.

Nyheter

Visa mer