Skapa modedesign utan sömnad – ”Button Masala”- workshop med modedesigner Anuj Sharma. Kom och lär dig denna roliga, hållbara och otraditionella designteknik på lördag 20 maj.">

Öppen workshop – Button Masala

Skapa modedesign utan sömnad – ”Button Masala”- workshop med modedesigner Anuj Sharma. Kom och lär dig denna roliga, hållbara och otraditionella designteknik på lördag 20 maj.

Alla kan delta

Både erfarna designer, kostymörer, modestudenter och helt oerfarna kan delta. Alla som är intresserade av att skapa med nya hantverkstekniker. Ingen förkunskap krävs. Alla åldrar är välkomna. Material ingår. Workshopen pågår kl 12.00-16.00 lördagen den 20 maj.

Om Button Masala

Button Masala är ett enkelt designsystem som ersätter sömnad av kläder och textila inredningsprodukter. Tekniken omfattar endast textil, knappar och gummiband, ingen nål och tråd. Och det går att skapa ett oändligt antal former och uttryck i olika material.

Om Anuj Sharma

Anuj Sharma är modedesigner med studio i Ahmedabad, Indien. Anuj har examen i modedesign och design för sportkläder och undervisar idag i modedesign. Det var Anujs intresse för hållbar design, liksom hans passion för att aktivt engagera slutanvändaren, som ledde till att han utvecklade Button Masala-tekniken. 2015 var han i Iaspis stipendiat i Stockholm.

Anmälan

Fri workshop – material ingår – begränsat antal platser så anmäl dig snarast till annika@beckmans.se.

Nyheter

Visa mer