John Thackara är författare, designkritiker och debattör och en av de mest inflytelserika rösterna inom design för hållbar utveckling.">

Öppen föreläsning med John Thackara

John Thackara är författare, designkritiker och debattör och en av de mest inflytelserika rösterna inom design för hållbar utveckling.

Hur skulle våra liv se ut i en hållbar värld? Hur kan design hjälpa oss att komma dit? John Thackara har i mer än 30 år rest jorden runt på jakt efter svar. I sina böcker samlar han vittnesmål om hur människor runt om i världen organiserar sig i lokala nätverk och vidtar konkreta åtgärder för att bygga en hållbar framtid. Hans bok In the Bubble - Designing in the Complex World är en internationell bästsäljares som förra året följdes upp av How to Thrive in the Next Economy: Designing Tomorrow’s World Today.

John Thackara är också grundare av den banbrytande konferensserien Doors of Perception och driver den inflytelserika bloggen med samma namn. Han är också bland annat Senior Fellow vid Royal College of Art i London och medlem av brittiska parlamentets designkommission.

Välkommen!
Anmäl dig gärna via vårt Facebookevenemang

Tid: Onsdag 12 oktober kl 16.15-17.15
Plats:Aulan, Beckmans Designhögskola

Nyheter

Visa mer