Beckmans Designhögskola har fått tre nomineringar i den internationella reklamtävlingen One Show, en av världens främsta reklamtävlingar som avgörs i New York varje år.">

Beckmansstudenter nominerade i One Show

Beckmans Designhögskola har fått tre nomineringar i den internationella reklamtävlingen One Show, en av världens främsta reklamtävlingar som avgörs i New York varje år.

Fem studenter i Visuell kommunikation

De nominerade är fem sistaårsstudenter i Visuell kommunikation – Kristofer Gullard Lindgren, Petter Monsen, Tomas Möller, Simon Kraft och Axel Lokrantz Månson. De har nominerats i kategorierna Experiential Design and Promotion samt In-Store Open Category. Simon Kraft är dessutom nominerad med sitt bidrag ”Wicki” i kategorin Empathy to Equality. 

—Det känns förstås fantastiskt att ha blivit nominerade, särskilt som det faktiskt är en av de mest prestigefyllda reklamtävlingarna i världen, säger Kristofer Gullard Lindgren.

Prisutdelning i New York

Prisutdelningen äger rum i New York den 10 maj och samtliga fem studenter kommer att vara på plats under prisceremonin.

—Förutom att det är roligt att närvara under prisceremonin är det ett jättebra tillfälle att nätverka med branschen. Alla som är nominerade erbjuds möjlighet att visa sin portfolio för flera stora amerikanska byråer vilket förstås är otroligt värdefullt för oss fem som tar examen från Beckmans om några månader, avslutar Kristofer.

Nyheter

Visa mer