Beckmans flyttar till AGA

Beckmans nya adress från och med hösten 2022, AGA på Lidingö, är svensk industrihistoria. I de nya lokalerna får Beckmans generösa ateljéer, verkstäder och ett inbjudande bibliotek.

Byggnad som gjord för kreativt arbete

Med sin rymd och ljusinsläpp är den mäktiga tegelbyggnaden från 1912 som gjord för kreativt arbete. I och med flytten får Beckmans en trygg, hållbar och stimulerande miljö med flexibla ytor och labb där discipliner, studenter, personal och besökares kan mötas och utvecklas. Och framtidens designers bli till!

Lite fakta:

  • Omtänksam design är livsviktig. Intresserad av att söka till Beckmans? Vi har utbildningar inom Form, Mode och Visuell kommunikation på högskolenivå och som förberedande utbildningar på kvällstid/distans. Du söker med arbetsprover.
  • Datasalar, föreläsningssalar, projektrum, träverkstad, 3D-labb, printateljé, ytor för våtarbete, krokisal, projektrum, svets, fotostudion, ateljéer, sysalar, gemensamma kök, bibliotek med läsrum och inte minst namnkunniga yrkesverksamma  lärare - allt man behöver för att bli morgondagens designer återfinns på Beckmans. 
  • Alla studenter vid Beckmans designhögskolan har en egen arbetsplats. 
  • Steget från city till Beckmans nya adress AGAvägen 54 på Lidingö är inte långt. Det tar ca 20 minuter från T-centralen till Beckmans och AGA med kollektivtrafiken.  Man kan också ta båt SL80 till AGA, bryggan heter Dalénum.

Nyheter

Visa mer