Livesändning - Beckmans examensutställning 2020

Missade du live-sändningen från vår vernissage? Den kommer upp här snart. 

Välkommen till en livesändning av Piece By Piece – årets examensutställning på Beckmans Designhögskola.

Möt studenterna i live-vernissage 

Mycket är inställt i dessa tider men inte Beckmans examensutställning. I en live-sändning den 26 maj ges en första chans att möta våra examensstudenter och ta del av deras examensprojekt inom form, mode och visuell kommunikation. 

Ta del av livesändningen kl 18.00-20.00 den 26 maj. 

  • kl 18.00 - möt formstudenterna
  • kl 18.45 - möt modestudenterna
  • kl 19.30 - möt studenterna på programmet visuell kommunikation

– Vid Beckmans Designhögskola vet vi att design kan vara nyckeln till lösningen på olika problem. Inte minst vid kriser är kreativitet och en problemlösande förmåga avgörande. Denna vår står hela samhället inför utmaningar. För Beckmans del har det inneburit att snabbt vikta om till distansundervisning. Därmed förändrades också förutsättningarna för årets examensstudenter att genomföra sina projekt. I Piece By Piece har studenter såväl som handledare och lärare lyckats möta svårigheter som uppstått och studenterna har rott sina projekt i hamn. Och för mig som rektor har det blivit tydligt att kreativiteten, förmågan att lösa problem och solidaritet med varandra och samhället är hörnpelare i Beckmans, säger rektor Karina Ericsson Wärn.

Examenswebb

På examenswebben kan du bläddra mellan examensprojekt inom form, mode och visuell kommunikation. Webbsidan lanseras fullt ut den 26 maj.

Utställningen är öppen för publik i augusti

Under Stockholm Design Week 19-23 augusti ges en ny chans att se årets examensprojekt då utställningen öppnar för publik på skolan. Dessutom visar modestudenterna sina examenskollektioner i en modevisning på Historiska museet den 26 augusti.

Visuellt koncept & Art direction 

Agnes Moström 
Reidar Pritzel 
Tilda Aspelin 
Ville Högström

Nyheter

Visa mer