Sk


MyNewsdesk

Mynewsdesk170.jpg

Kalender

19 January- 7 June
VT 2015

19 May
Examensvisning 2015

21-25 May
Examensutstllning 2015

ledig-tjänst.gif

Beckmans nyhetsbrev

Klicka här för att prenumerera på Beckmans nyhetsbrev.

Beckmans intranät

Logga in

Design & development

by AGoodID

Bildid: Tomas Gradzki Foto: Emily Laye

Bildid: Tomas Gradzki Foto: Emily Laye

RADIO LOVE 87,4 MHZ, ett samarbete mellan Dramaten och Beckmans

15 Mar, 2007

En kvll fr fem r sedan var Basia Frydman och jag ute och t. Vi tyckte det skulle vara roligt att gra ngot tillsammans, Dramaten och Beckmans. Goda grannar som vi r.

Den gången resulterade det i 13 Rita, en pjäs av Staffan Göthe som spelades på Beckmans och sedan på Elverket. För ett år sedan satt vi där igen och var nostalgiska och pratade om hur roligt det hade varit. Tänk om vi kunde göra något liknande igen! Vi presenterade vår idé att spela en nyskriven pjäs av Carl-Johan Vallgren för Staffan Valdemar Holm och Tom Hedqvist, som båda gillade idén. Nu ett år senare är det snart premär.
Studenterna från Reklam 2 har gjort rörlig grafik och marknadsföring. Mode 2 har gjort kostym och Form 2 har gjort scenografin. Handledare från Dramaten i kostym och scenografi har varit Bente Lykke Möller. Regi av Staffan Roos. Ljus Magnus Kjellberg. Musik av Carl-Johan Vallgren. På scenen Basia Frydman, vid pianot Göran Martlinger.
Spänn fast säkerhetsbältena, fäll upp bordet framför er, räta upp stolsryggen och följ med på årets chartertripp mot den vidunderliga kärleken!

Anja Palmgren,
Projektledare

Pjäsen har urpremiär på Dramaten fredagen den 23 mars. För mer information och biljettbokning se www.dramaten.se

Aktuellt
Nyhetsarkivet