Det vinnande bidraget av Felix Andersson, Carl Rapp och Adam Gäfvert.

Det vinnande bidraget av Felix Andersson, Carl Rapp och Adam Gäfvert.

  • Det vinnande bidraget av Felix Andersson, Carl Rapp och Adam Gfvert.
  • nnu ett bidrag frn trion Felix Andersson, Carl Rapp och Adam Gfvert som var top 5 nominerat.
  • ven bidraget av Henrik Eriksen och Fabian Khlhorn var bland de top 5.

Guld i "Framtida Uppslag" till Reklamettorna

26 Mar, 2010

Felix Andersson, Carl Rapp och Adam Gäfvert från Reklam och grafisk forms årskurs ett kammade hem guld i "Nya Uppslags" studentkategori "Framtida Uppslag". Av över 100 bidrag inskickade var tre från Beckmans Designhögskola bland de top 5 nominerade.

Nya_uppslag.jpg
Felix Andersson, Carl Rapp och Adam Gäfvert från Reklam och grafisk form årskurs ett, ovan, hade inte bara ett utan två bidrag nominerade topp 5. Men de var inte ensamma från Beckmans Designhögskola. Även Henrik Eriksen och Fabian Kühlhorn från samma årskurs fick sitt bidrag nominerat bland de top 5. Se bidragen ovan.

Juryns motivering;

Framtida Uppslag (Beckmans Designhögskola/OLW).
"Enkla idéer är oftast de bästa. Den här annonsen förenar dessutom enkelhet med en klar insikt och elegant utförande. Där, i mörkret som breder ut sig över uppslaget, möter vi ljuset från ett hägrande fredagsmys. Det är inte bara en smart och rolig reklamlösning, det är också själva essensen av OLW:s reklamkoncept."

Om tävlingen
"N
ya Uppslag 2010 är en tävling från Bonnier Tidskrifter. Syftet är att premiera årets bästa uppslagsannons. Därför har vi bjudit in Sveriges främsta reklambyråer att delta i tävlingen. Vi har även ett antal Wild Cards. Varje byrå väljer själv med vilken kund och i vilken av 24 olika titlar man vill gå med sin uppslagsannons. Juryns bedömning utgår från bästa idé, utförande och medieval (tidningens målgrupp). Det enda kravet är att annonsen inte är publicerad tidigare.”

 

 

 

Kategorier: Tävling, Visuell kommunikation

Aktuellt