Från vänster: Fredrik Broander, Jesper Stein och Adam Gäfvert.

Från vänster: Fredrik Broander, Jesper Stein och Adam Gäfvert.

Prisade studenter

12 Maj, 2011

Adam Gäfvert, Jesper Stein och Fredrik Broander, alla andraårsstudenter i reklam och grafisk form har varit en framgångsrik trio under våren.

I veckan vann de både guld och platina för två av av sina arbeten i den amerikanska tävlingen Creativity International Awards, en av de äldsta internationella tävlingarna i reklam och grafisk form. Bidraget Best Bar Challenge, som belönades med guld i tävlingen World's Best App, vann guld igen! Konceptet Tesco Food Organizer, en mobilapp som håller koll på din mat för att motverka matavfall, belönades med Platinum Award.

Samma studenter, den här gången även med hjälp av Felix Andersson i samma klass här på Beckmans Designhögskola, var också en av sju nominerade i The Bees Awards. Tävlingen belönar kommunikation som utnyttjar sociala medier och de deltog med bidraget Newyorkson's Thanksgiving för hjälporganisationen City Harvest. Se bidraget på Vimeo! Nu väntar vi på hur det ska den 19 maj då Clio Awards avgörs i New York. Där är Adam och Jesper nominerade för en förpackning skapad för Stella Artois.

UPPDATERING: Adam och Jesper fick brons i Clio Awards!

 

Kategorier: Tävling, Visuell kommunikation

Aktuellt