Sk


MyNewsdesk

Mynewsdesk170.jpg


 

Kalender

4- 9 September
Beckmans Designhgskola x GANT

11-13 September
"Vi gr vad vi kan" - en kampanjinsamling fr flyktingar p Lesbos

12-13 December
Julmarknad

15 February, 2016
ppet hus

 

Beckmans nyhetsbrev

Klicka här för att prenumerera på Beckmans nyhetsbrev.

Beckmans intranät

Logga in

Design & development

by AGoodID

48 m – Same but different

9 Feb, 2010

Beckmans Designhgskola p Stockholm Furniture Fair 9-13 februari.

Är en stol alltid en stol och en lägenhet alltid en lägenhet? Ibland räcker det med att vrida lite på huvudet för att världen ska uppenbara sig på ett annorlunda sätt. Upp blir ned, objekt byter skepnad, det otydliga blir tydligt, problem får lösningar.

Studenterna har formgivit möbler till en lägenhet på 48 kvadratmeter. Möbler för boendets olika rum och för varje individs behov. Hur kan man vrida på begreppet heminredning och göra det mer flexibelt, hållbart och personligt? Välkommen till ett annorlunda hem designat av 12 examensstudenter på Form!

Samtidigt har sju studenter i Reklam och grafisk form årskurs 2 arbetat med att undersöka hur design kommuniceras och tolkat formstudenternas möbelkollektioner. Resultatet syns i koncept för film, foto, online-kommunikation och grafiskt material. Studenterna har också gemensamt arbetat med gestaltning av montern.

Vernissage i monter V01:13 den 9 februari kl 15.00.

Med anledning av studenternas utställning hålls ytterligare en vernissage med bland annat snabba idépresentationer av studenterna på galleri So:Sthlm 11 februari kl 18.00-23.00. Festen fortsätter på Berns efter kl 23.00.

Se fler bilder och filmer på den officiella siten www.beckmans.se/48m2.

 

 

Aktuellt
Nyhetsarkivet